How to configure to produce correct unicode in MMD-LATEX-PDF

How do I get unicode to render in PDF correctly?

Looks like unicode is not being handled correctly.

This in MMD shows garbage in PDF.

[code]tree -La 2
.
├── .chef
│ └── knife.rb
├── .gitignore
├── Berksfile
├── Gemfile
├── Gemfile.lock
├── cookbooks
│ └── .gitkeep
├── data_bags
│ └── .gitkeep
├── environments
│ └── .gitkeep
├── nodes
│ └── .gitkeep
├── roles
│ └── .gitkeep
└── site-cookbooks
└── .gitkeep

7 directories, 11 files
[/code]

Appreciate if you can help with resolve this issue.

Write this in scrivener and receive MMD->TEX->PDF with garbage like this --> evernote.com/l/AANA0rKTm7BP … OrwL5H7tm0


This is code 

    (foobar)/V/5/b/g/setup_workstation ❯❯❯ z /Users/cloudgenius/mycloud
    (foobar)~/mycloud ❯❯❯ tree -La 2
    .
    ├── .chef
    │   └── knife.rb
    ├── .gitignore
    ├── Berksfile
    ├── Gemfile
    ├── Gemfile.lock
    ├── cookbooks
    │   └── .gitkeep
    ├── data_bags
    │   └── .gitkeep
    ├── environments
    │   └── .gitkeep
    ├── nodes
    │   └── .gitkeep
    ├── roles
    │   └── .gitkeep
    └── site-cookbooks
        └── .gitkeep
     
    7 directories, 11 files
    (foobar)~/mycloud ❯❯❯  

Have you tried using XeTeX as your typesetting engine? That fork was designed to work with Unicode natively and also works with standard fonts.

I have brew cask install mactex already and Scrivener MMD-LATEX-PDF is working but not with XeTeX.

I would like to properly configure Scrivener (and my mac) so as to use XeTeX by default.

Appreciate guidance. Thanks.

This isn’t something you’d configure Scrivener to use. I use TeXShop for handling this aspect of the project. I can choose the typesetting engine right in the text editor.

Tex nub here. Appreciate any guidance or pointers. Thanks.